Beste lezer,

De afgelopen jaren heb ik mij als inwoner van Leidschendam-Voorburg ingezet voor burgerparticipatie. Toen ik begon stond er nog amper iets op papier binnen onze gemeente. Nu een aantal jaren verder zijn we met zijn allen een stuk verder gekomen en liggen er besluiten vanuit de gemeenteraad en is er ruimte en aandacht ontstaan voor dit onderwerp binnen onze gemeente.

Dat is altijd mijn doel geweest. Het hele proces is nu niet klaar, maar het is nu aan anderen om de trend voort te gaan zetten. Vorig jaar zijn er een aantal bijeenkomsten geweest op het gemeentehuis en zelf heb ik ook een bijeenkomst gehouden in het Veurtheater. Daar heb ik een jaar hard aan gewerkt om die avond een leuke film te kunnen tonen.

De opbrengst van de avond ziet u in de afbeeldingen. Het is nu tijd voor mij om een nieuwe wens te  vervullen.  Vanaf maart zal ik beginnen om een andere passie van mij te delen, te weten; meditatie en Qi-Gong. Ik zal mini-retraites gaan organiseren. Daarnaast zal ik het komende jaar weer meer tijd vrij gaan maken voor fotografie.

Het is mij een genoegen geweest. Met warme groet,

 

Jose Klaassen,
initiatiefneemster Participienter